Ruta 1 scaled
En Mn

Gospa od Škrpjela

Sa posebnom željom da iskusite autentična crnogorska mjesta na primorju koja su reprezenti posebnosti koju krije tradicija,ali istovremeno i luksuznih nota u kojima Vam iskreno želimo da uživate tokom ove sezone. Pažljivo smo kreirali za Vas specijalne rute na kojima ćete se upoznati sa draguljima koji plijene na moru, poput: neobičnog malog ostrva Gospa od Škrpjela, zatim, živopisnog grada Perasta, kao i jednog od najljepših gradova na Jadranskom moru – Herceg Novog. Našom rutom ćete stići i do rizorta One&Only, koji odiše luksuzom, otmenošću i fantastičnom uslugom koja će Vam zasigurno ostati u sjećanju.

Ruta 2 scaled

Ploveći dalje, dovešćemo Vas do najeksluzivnije plaže Dobreč koja se nalazi u Uvali Dobreč i koja od sada može postati plaža samo za Vas. Iskoristite ovu ponudu i uživajte u čarima osamljeni u društvu mora i mjesta do kog od sada možete stići našim brodom ili water taksijem.

Ruta 3 scaled

Plažni mobilijar uključuje sve udobnosti: ležaljke, suncobrane, svlačionice, tuš-kabine, toalet, pristanište i Incognito Cocktail Bar.

 

Iskoristite ovu priliku i zaplovite sa nama do svih pomenutih mjesta na kojima ćete osjetiti morsku magiju i uživati u potpunoj privatnosti i vrhunskoj usluzi.

onedaycharter sunset party 39 scaled