En Mn

O nama

Spaja more i pojedince sa različitih geografskih koordinata, starosnih dobi, kultura i opredjeljenja i ispunjava sve njihove želje, potrebe i zahtjeve. Čuvar je i promoter kulturnog nasleđa, humanitarnih akcija i njegova misija je da doživite more na potpuno drugačiji način.

onedaycharter montenegro6

Kompanija One Day Charter Montenegro živi svoju misiju već punih osam sezona na crnogorskom primorju. Za pomenuti period je bila domaćin 5000 putnika sa najrazličitijih tačaka svijeta, te se trudila da na najbolji način bude i ostane dostojan promoter crnogorskih ljepota mora. Ugostila je i imala priliku da pokaže svoju autentičnost, ali i autentičnost svoje zemlje putnicima iz preko 30 zemalja svijeta.

Ono što ovu kompaniju čini jedinstvenom, ogleda se maksimalnoj podršci od strane menadžmenta i posade, individualnom pristupu prema gostima, iskustvu zaposlenih koji imaju rješenje za vas u svakom trenutku, kao i poštovanju visokih stanarda pri poslovanju, te je prosječna ocjena ove kompanije za sada 9,7. Lideri su u praćenju i implementaciji novih tehnologija u poslovanju, a cilj im je i da naprave razliku u zajednici kroz različita društvena angažovanja, kao i aktivne lokalne, regionalne i međunarodne saradnje.

Zahvaljujući angažovanosti tima koji brine o vašim željama, ova kompanija čini da doživite primorje iz sasvim nove vizure, tako da nikada ne zaboravite kako ste se osjećali na naljepšim primorskim predjelima Crne Gore.

onedaycharter montenegro9

Oni su tu da naprave ugođajaj za sve vas koji želite da okusite rajski odmor, za vas koji želite da uživate na suncu uz ukusnu hranu , na idiličnim plažama, za vas koji tražite beskompromisno najzanimljiviji provod na ljetnjim žurkama, ali oni su tu i zas ve vas kojima je romantika neizbježan dio priče koju donose sa mora.

One Day Charter Montenegro je kompanija kojoj je stalo kako se osjećate na moru i koja zna sa svojim timom što činiti da vam odabrani period bude najbolji period koji ste ikada proveli na moru. Oni vas upoznaju sa ljepotama na kojima ćete napraviti vaše uspomene, a uz podršku njihovog tima, koji će za vas u bilo kom trenutku biti na usluzi, ćete se osjećati prijatno i sigurno.

onedaycharter montenegro10

Tim One day Charter Montengro kompanije jedva čeka da provede ovu sezonu uz vaše zadovoljne poglede, osmjehe i duge zagraljaje!