En Mn

Incognito Cocktail Bar

Ovo je plaža na koju možete doći samo brodom.

Na plaži Dobreč možete doći individualno uz pomoć kompanije One Day Charter ali celokupan prostor možete rezervisati samo za potrebe Vaše kompanije.

Plaža je idealna za korporativne žurke, prezentacije, promocije ali i za mir, izolovanost i hedonizam. Kada želimo da se opustimo i da osetimo pravi miris mora i savršen pogled ka pučini, biramo ovakvo mjesto koje je okruženo prirodom.

Već kada brod prilazi plaži osjetite miris koji spaja more i prirodu. Kristalna voda uz bajkovito prelamanje sunca u vodi Vas omami u prvim minutima. Na ovoj plaži ste spokojni, opušteni, onakvi kakvi zaista jeste. U pitanju je mjesto na kome možete da ležite, plešete, sjedite, ručate, kupate se u kristalnoj vodi ali da duboko budete sa svojim mislima. Samo odlučite šta Vas čini srećnim. Zato je ovo mesto posebno i skriveno. Osim kada želimo da bude drugačije.

image

Predstavljamo Vam

Plaža “Hedonizam”

Deo plaže čini koktel i chill zona sa raznovrsnim mjestima za odmaranje, uživanje, ali i za organizovanje žurki, korporativnih dogadjaja i prezentacija. Vi prilagodjavate plažu svojim potrebama. Mi Vam omogućavamo privatnost, ekskluzivu i istinsku ljepotu mora .

Galerija

SA NAŠIM KATAMARANOM ZAPLOVITE KA AZURNOM RAJU

Za svaki ukus

Bukiraj Sada

Molimo vas popunite formu za ponude prilagodjene vašim zahtevima.