En Mn

Private Sea Event

Provedite eksluzivan dan ili noć na moru. Samo za Vas i Vaše najdraže. Zaplovite morem i uživajte u ukusima za pamćenje. Izađite iz svakodnevnice! Pomažemo Vam da organizujete jedinstveno iskustvo na crnogorskom primorju za Vaše prijatelje ili voljene osobe i da se nezaboravno provedete na najvećem katamaranu u Crnoj Gori.

Kapacitet naših katamarana Vam omogućava da organizujete najljepša vjenčanja, rođendane ili krštenja, a romantični pejzaži na našim rutama čine One Day Charter iskustvo savršeno i za vjeridbe. Uspomene stvorene na plavom, suncem okupanom moru, ne mogu se mjeriti ni sa jednim drugim doživljajem. Zaslužujete takvu jedinstvenu, posebnu i bajkovitu ljubavnu priču, a mi smo tu da sve Vaše najluđe snove pretvorimo u stvarnost.

play

Predstavljamo Vam

DAN ZA PAMĆENJE

Izaberite priliku, napravite listu gostiju, a ostalo prepustite nama. Svaki detalj se može sprovesti od ideje do realizacije. Imamo više od 7 godina iskustva u organizovanju bilo koje vrste događaja na našem prostranom katamaranu – Tahiti. Uz profesionalnu posadu koju čine kapetan, dva mornara i barmen ( uz mogućnost angažovanja profesionalnih konobara), uspomena na Vašem događaju može biti nešto što ćete Vi i Vaši gosti zauvek čuvati u srcu.

Galerija

Vaš nezaboravan događaj na prekrasnom jadranu

Ruta 1 scaled

Preporučene rute

Gospa od Škrpjela

Sa posebnom željom da iskusite autentična crnogorska mjesta na primorju koja su reprezenti posebnosti koju krije tradicija,ali istovremeno i luksuznih nota u kojima Vam iskreno želimo da uživate tokom ove sezone. Pažljivo smo kreirali za Vas specijalne rute na kojima ćete se upoznati sa draguljima koji plijene na moru, poput:…

Vidi više detalja

Za svaki ukus

Bukiraj Sada

Molimo vas popunite formu za ponude prilagodjene vašim zahtevima.

Korak 1

Mesto ukrcavanja

Početna lokacija

Mesto iskrcavanja

Zadnja lokacija

Broj putnika

Trajanje ture

Od 3 sat do 12 sat

Izaberi datum

Izaberi datum iz kalendara

Korak 2

Izaberi vremenski period

Rentiranje broda je sa fiksnim polascima

Korak 3

Korak 4

Lični i podaci za plaćanje

* obavezna polja

Korak 5

Posebni zahtevi

Ako imate specifične želje u vezi obroka, pića ili smeštaja, molimo unesite ispod

/ porez je uključen

PODACI BUKINGA

Broj putnika:

Trajanje ture:

Datum:

Vreme:

Vrsta hrane:

Vrsta pića:

LIČNI PODACI

Ime:

Prezime:

Kontakt Email:

Kontakt Telefon:

Adresa:

Grad:

Zemlja:

Jezik:

PLAĆANJE

Izaberi način plaćanja

Ukupno:

/ uklj. porez