En Mn

Catamaran Rental

Lagoon katamarani su motorizovani katamarani, sa svjetskom referencom za jedrenje i sa vrhunskim performansama, kvalitetom i udobnošću. Dinamičan pod jedrima, čak i pri slabom vjetru, lak za manevrisanje i pri većim snagama vjetra. Uživajte u svojoj privatnosti. Otkrijte jedinstvena mjesta. Spavajte pod zvjezdama.

Već od 1512€

Hiljade  ljubitelja mora, avanture, dobrih žurki i vječnih romantika plovilo je našim katamaranima i doživelo sjajna iskustva.  Zahvaljujući svima njima ostvareno je toliko noći pod zvijezdama. Mir, spokoj ali zanimljive žurke, romantične večere koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim nude ispunjen i odmor skrojen po Vašim mjerilima.

Različitim generacijama smo omogućili da svoj odmor dožive punim plućima, pa su svi istinski ljubitelji mora, uživanja i dobrog druženja dobrodošli. Prema utiscima oduševljenih gostiju od prethodnih godina, za potpun doživljaj ljepota crnogorskog primorja Vam odmah predlažemo obilazak njenih bisera

play

Predstavljamo vam

VAŠ PRIVATNI HOTEL NA MORU

Katamarani iz ponude omogućavaju komforan odmor i predviđeni su za boravak od osam do deset odraslih osoba za prenoćište, s toga ne morate brinuti o nedostatku ugođaja. Svaki od katamarana ponaosob posjeduje četiri kabine sa, takođe, četiri zasebna toaleta.

Mogu da se zakupe od jednog do sedam ili više dana.  Uz naše profesionalne skipere, koji kreiraju rutu prema Vašim potrebama, osjećaćete se maksimalno rasterećeno i bezbjedno, neometano uživajući u ljepotama i užicima koje se prostiru ispred vas i vaših najmilijih.

Galerija

Lagoon Katamarani

Ruta 1 scaled

Preporučene rute

Gospa od Škrpjela

Sa posebnom željom da iskusite autentična crnogorska mjesta na primorju koja su reprezenti posebnosti koju krije tradicija,ali istovremeno i luksuznih nota u kojima Vam iskreno želimo da uživate tokom ove sezone. Pažljivo smo kreirali za Vas specijalne rute na kojima ćete se upoznati sa draguljima koji plijene na moru, poput:…

Vidi više detalja

Za svaki ukus

Bukiraj Sada

Molimo vas popunite formu za ponude prilagodjene vašim zahtevima.

Korak 1

Broj putnika

Trajanje rentiranja

Od One day do Week

Izaberi datum

Izaberi datum iz kalendara

Izaberi vremenski period

Rentiranje broda je sa fiksnim polascima

Korak 2

Lični i podaci za plaćanje

* obavezna polja

Korak 3

Posebni zahtevi

Ako imate specifične želje u vezi obroka, pića ili smeštaja, molimo unesite ispod

/ porez je uključen

PODACI BUKINGA

Broj putnika:

Trajanje ture:

Datum:

Vreme:

Vrsta hrane:

Vrsta pića:

LIČNI PODACI

Ime:

Prezime:

Kontakt Email:

Kontakt Telefon:

Adresa:

Grad:

Zemlja:

Jezik:

PLAĆANJE

Izaberi način plaćanja

Ukupno:

/ uklj. porez