En Mn

Sea Me Events

Ponosno predstavljamo novi projekat kompanije One Day Charter. Sea Me event je projekat idealan za kompanije, mala i srednja preduzeća, kao i za precizno definisane ciljne grupe.

Već od (Uskoro)

Organizujemo 3 ili više dana putovanja po crnogorskom primorju tokom kojih se održavaju seminari, prezentacije, žurke ali je i obavezno rezervisano vrijeme za odmor, druženje i obilazak najljepših predjela CG primorja. 60 osoba može noćiti na katamaranima, na otvorenom moru, veliki katamaran Tahiti možete koristiti kao prostor za prezentacije i poslovne sastanke, preko 100 ljudi mogu biti Vaši gosti na žurkama na plaži koja je samo za Vašu kompaniju, a dodatni sadržaj možete organizovati u odnosu na Vaše potrebe.

Naše iskustvo pokazuje da je raznolikost doživljaja veoma značajna i zato Vam predlažemo da prvi dan koristite za poslovna okupljanja, drugi za nezaboravne provode,a treći da uspješno začinite Vaše putovanje i obiđete najljepše predjele mora.

Poslovni partneri, saradnici, kolege ne mogu ostati ravnodušni na iskustvo koje će doživeti. Za ovu sezonu su u planu Business Sea Me Event, Pharmacy Sea Me Event, Media Sea Me Event. Music Sea Event.  Tokom juna mjeseca se održao Influens Sea Me Events na kome su bili popularni inluenseri iz regiona.

play

Predstavljamo Vam

ŽURKA KOJA TRAJE DUŽE!

Pozivamo Vas da uživate zajedno sa nama u atmosferi žurki koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Event se organizuje 3 dana tokom nedjelje. Očekuju Vas dvije eksluzivne žurke od kojih će jedna biti organizova na na katamaranu Tahiti, koji je predviđen za boravak 96 ljudi, i koji će ploviti osmišljenom rutom, dok će se još jedna ekskluzivna žurka organizovati na plaži Dobreč na kojoj se samo može pristignuti brodom.Ruta 1 scaled

Preporučene rute

Gospa od Škrpjela

Sa posebnom željom da iskusite autentična crnogorska mjesta na primorju koja su reprezenti posebnosti koju krije tradicija,ali istovremeno i luksuznih nota u kojima Vam iskreno želimo da uživate tokom ove sezone. Pažljivo smo kreirali za Vas specijalne rute na kojima ćete se upoznati sa draguljima koji plijene na moru, poput:…

Vidi više detalja

Za svaki ukus

Bukiraj Sada

Molimo vas popunite formu za ponude prilagodjene vašim zahtevima.

Korak 1

Izvinite, u ovom momentu nema dostupnih događaja

Broj putnika

Broj kabina

Minimum 1 to maksimum 4

Korak 2

Lični i podaci za plaćanje

* obavezna polja

Korak 3

Posebni zahtevi

Ako imate specifične želje u vezi obroka, pića ili smeštaja, molimo unesite ispod

/ porez je uključen

PODACI BUKINGA

Broj putnika:

Trajanje ture:

Datum:

Vreme:

Vrsta hrane:

Vrsta pića:

LIČNI PODACI

Ime:

Prezime:

Kontakt Email:

Kontakt Telefon:

Adresa:

Grad:

Zemlja:

Jezik:

PLAĆANJE

Izaberi način plaćanja

Ukupno:

/ uklj. porez