En Mn

Romantic Charter

Doživite uzbuđenje idilične ljubavne priče, koja počinje sa pogledom na crnogorske planine. More, poljupci i vino čekaju Vas na Vašem katamaranu. Samo za one koji su istinski zaljubljeni. Pokažite šta Vam je na srcu

Već od 757

Postoji jedan dan kada želite da iznenadite osobu koju volite. Imamo ideju kako da ovaj dan učinimo još posebnijim. Vi slavite ljubav, mi činimo da ona bude za pamćenje. Uz muziku, vjetar u kosi, svaki gutljaj omiljenog pića ili zalogaj ukusne hrane će biti lepši. Jer je sve ljepše na moru. Ova ponuda je posebmo kreirana za rođendane, vjenčanja, godišnjice. Pokažite šta Vam je na srcu!

play

Predstavljamo Vam

VAŠA ROMANTIČNA PRIČA NA MORU

Za sve romantike, parove koji žele provesti kvalitetno vrijeme u trajanju od tri do pet sati na našem katamaranu smo kreirali poseban vid usluge koji omogućava samostalno kreiranje rute. Ovih 5 sati stvaraju uspomene koje će trajati 50 godina.

Kapaciteti katamarana su do četiri osobe za ovakav vid usluge, a klijentima se na sajtu nudi mogućnost odabira hrane sa menija koji je dostupan, kao i muzike koja prija vašem senzibilitetu. Za vrijeme trajanja plovidbe sa vama su na brodu skipper i konobar koji će se potruditi da se osjećate ugodno i bezbjedno, kao i da im se možete obratiti za svaku vrstu zahtjeva.



Galerija

Ljubav pod jedrima

Ruta 1 scaled

Preporučene rute

Gospa od Škrpjela

Sa posebnom željom da iskusite autentična crnogorska mjesta na primorju koja su reprezenti posebnosti koju krije tradicija,ali istovremeno i luksuznih nota u kojima Vam iskreno želimo da uživate tokom ove sezone. Pažljivo smo kreirali za Vas specijalne rute na kojima ćete se upoznati sa draguljima koji plijene na moru, poput:…

Vidi više detalja

Za svaki ukus

Bukiraj Sada

Molimo vas popunite formu za ponude prilagodjene vašim zahtevima.

Korak 1

Broj putnika

Trajanje ture

Od 3 sat do 5 sat

Izaberi datum

Izaberi datum iz kalendara

Korak 2

Izaberi vremenski period

Rentiranje broda je sa fiksnim polascima

Korak 3

Korak 4

Lični i podaci za plaćanje

* obavezna polja

Korak 5

Posebni zahtevi

Ako imate specifične želje u vezi obroka, pića ili smeštaja, molimo unesite ispod

/ porez je uključen

PODACI BUKINGA

Broj putnika:

Trajanje ture:

Datum:

Vreme:

Vrsta hrane:

Vrsta pića:

LIČNI PODACI

Ime:

Prezime:

Kontakt Email:

Kontakt Telefon:

Adresa:

Grad:

Zemlja:

Jezik:

PLAĆANJE

Izaberi način plaćanja

Ukupno:

/ uklj. porez